activiteiten

Uiteraard hebben wij veel aandacht voor feesten en vieringen op onze school.

Sinterklaas wordt gastvrij onthaald en met Kerst hebben we een gezellig kerstdiner op school.
Ook aan de Kinderboekenweek besteden we ruim aandacht. Van al onze activiteiten vindt u foto's en verslagen op onze Facebookpagina.

Project

Eenmaal per jaar zijn we in alle groepen een aantal weken lang bezig met ons project. Afgelopen jaar was het thema 'Vervoer en verkeer'. In de afsluitende tentoonstelling mogen ouders, opa's en oma's en vrienden alles, waar we mee bezig zijn geweest, bewonderen.

Weekviering
Iedere week is er een andere groep die de weekviering verzorgt.
Andere groepen mogen daarbij om toerbeurt kijken en ook ouders, broertjes en zusjes zijn dan van harte welkom.

Sport
Onze school is een sportieve school. Bij de sporttoernooien, zoals het voetbal- en korfbaltoernooi zijn wij altijd ruim vertegenwoordigd.
Voor de groepen 1 t/m 3 organiseren we de Koningin Julianawandeltocht.
Ook bij de Avondvierdaagse lopen velen mee.