Klassenwerk

De afgelopen jaren kon u op onze website bij de 'Klassenwerk' pagina's foto's en verslagen vinden van onze activiteiten in de groepen.
Een tijd geleden zijn we ook begonnen met Facebook Een snel medium, waarbij vaak al dezelfde dag (soms zelfs al voor uw kinderen thuiskomen!), foto's en verslagen van activiteiten te vinden zijn. Ook werken we met het ouderportaal MijnSchool, waar ook verslagen en foto's op te vinden zijn.
De pagina's van Klassenwerk bleven dus steeds vaker leeg en dat is precies de reden waarom we deze pagina's van de website nu verwijderd hebben. De klassenfoto van alle groepen en eventuele pagina's van speciale activiteiten (bijv. Kerst of Sinterklaas) zullen nu voortaan te vinden zijn bij de pagina's van de groepen zelf.