uitslag imago-onderzoek Het Slingertouw

In opdracht van ons scholennetwerk De Basis heeft Uni Partners, een academisch adviesbureau, in het voorjaar een imago-onderzoek gehouden onder ouders van leerlingen van ons scholennetwerk en onder potentiële ouders, die zich oriënteren op een school voor hun kind. De uitslag van dit onderzoek is in dit rapport beschreven. In dit rapport komt onze school zeer goed naar voren!
OBS Het Slingertouw wordt door huidige ouders/verzorgers gemiddeld beoordeeld met een 7,9.

Enkele punten uit dit rapport:
"OBS Het Slingertouw wordt op alle fronten uitermate goed beoordeeld. Er zijn geen criteria die gemiddeld lager dan “neutraal” worden beoordeeld......OBS Het Slingertouw kan als voorbeeld dienen voor andere scholen".

'Er worden door ouders/verzorgers suggesties gedaan voor het verbeteren van de meerbegaafdheidsklas, de verkeersveiligheid en de informatievoorziening door OBS Het Slingertouw. De kritiek die geleverd wordt is constructief, daarnaast zijn er ook veel positieve opmerkingen".

"De mening van potentiële ouders/verzorgers over OBS Het Slingertouw is het meest positief van de basisscholen die deel uitmaken van scholennetwerk De Basis".

Dit zijn uitkomsten waar we uiteraard zeer trots op zijn!
En ook voor zich spreekt dat we de aanbevelingen en de verbeterpunten, die zijn aangedragen door de ouders zeer serieus zullen nemen, zodat we samen onze school nog meer kunnen verbeteren.

Kijk onderaan de pagina als u het hele rapport wilt lezen.