Slingeroudertheater

De musicalgroep van ouders voor kinderen!

Wat doen wij?
Sinds 2009 is het Slingeroudertheater actief: ieder jaar voeren wij, ouders, een leuke, actuele musical op voor de kinderen van o.a. OBS Het Slingertouw en CBS de Burcht. Speciaal voor familie, vrienden of andere belangstellenden spelen we daarnaast een extra voorstelling in het weekend.

De repetities voor de musicals beginnen altijd na de herfstvakantie. De voorstellingen zijn eind maart.

Om te zien welke musicals wij eerder gedaan hebben kun je hier klikken.

Wil je meedoen?
Lijkt het jou, als ouder, leuk om je aan te sluiten bij onze toneelgroep? Dan bent je van harte welkom. Bij ons kan iedere ‘Slingerouder’ of ‘Burchtouder’ mee doen.
Ervaring als toneelspeler is daarvoor niet nodig. Wat je wél nodig hebt is een dosis enthousiasme, een beetje durf, gezelligheid en jouw inzet van oktober tot en met de uitvoeringen in maart.

Meer informatie
Heb je vragen of lijkt het je leuk een rol te spelen op het toneel of achter de schermen, neem dan gerust contact met ons op:

Yvonne Hoogeveen (speler)
slingeroudertheater@hotmail.com