OBS Het Slingertouw

Alle kinderen zijn verschillend. Door deze verschillen te erkennen doen wij recht aan de mogelijkheden van ieder kind. We bieden boeiend onderwijs en geven kinderen daarmee een passie voor het leven mee: leren is leuk! Ieder kind krijgt bij ons de ruimte om zich optimaal te ontwikkelen in een uitdagende, moderne en plezierige leeromgeving. Als individu en in sociale samenhang. 

Monique de Wit

Permanente ontwikkeling en wederzijdse professionalisering waarbij het uitgangspunt is 'Van en met elkaar leren op basis [..]

Sharita Zuurman

Met inzet van ICT adaptief en boeiend onderwijs geven aan de kinderen, dat is prachtig om te doen als leerkracht! Leerli [..]

Britt en Sophie

"We hebben bij ons op school IPC onderwijs. Dat is heel interessant. Je leert zodoende heel veel nieuwe dingen, ook over [..]

Virtuele tour

Monique de Wit

Permanente ontwikkeling en wederzijdse professionalisering waarbij het uitgangspunt is 'Van en met elkaar leren op basis van gelijkwaardigheid'. Als opleidingsschool biedt Het Slingertouw Pabo studenten de mogelijkheid om te leren in de praktijk. Maar wij leren ook veel van de studenten: een echte win-win situatie dus!

Sharita Zuurman

Met inzet van ICT adaptief en boeiend onderwijs geven aan de kinderen, dat is prachtig om te doen als leerkracht! Leerlingen en leerkrachten werken bij ons in de Apple-leeromgeving. Leerstof wordt deels digitaal verwerkt en de leerlingen krijgen daardoor snel feedback op hun gemaakte werk. Hierdoor blijft leren leuk en boeiend! 

Team

Nieuws

OBS Het Slingertouw & Ambion, ambitie in onderwijs

Ambion staat voor AMBitie In ONderwijs. De vierentwintig openbare basisscholen van Ambion bieden eigentijds en kwalitatief onderwijs in de regio Joure en Heerenveen. Daarbij staan vertrouwen, verbinding en ontwikkeling centraal. De scholen werken intensief samen, maar kennen ook ieder hun eigen gezicht.

lees meer

Leerling aanmelden

Bent u enthousiast geworden na uw eerste oriëntatie op onze website? Dan nodigen wij u graag uit voor een persoonlijke kennismaking. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken met onze directeur. Wilt u alvast uw kind(eren) aanmelden, dat kan via onderstaande link. Als wij uw aanmelding hebben ontvangen, krijgt u van ons alsnog een uitnodiging voor een persoonlijke kennismaking.

Nu aanmelden