Leerlingenraad

Elke maand komt de leerlingenraad bij elkaar in de kleine vergaderruimte en hebben ze het over onderwerpen die te maken hebben met onze school. Ook zijn er twee tipdozen, waarin alle kinderen tips kunnen doen. Deze tips bespreken ze tijdens de leerlingraadsvergaderingen en daar gaan ze mee aan de slag.
De leerlingen in de leerlingenraad worden aan het begin van het schooljaar middels verkiezingen gekozen.

Special lunch day

De leerlingenraad heeft een nieuwe dag in het leven geroepen: De special lunch day. Iedere vrijdag voor een vakantie mogen de kinderen een speciale lunch meenemen.

De leerlingenraad pakt problemen aan

De leerlingenraad heeft, "gewapend" met een zelfgeschreven brief, een bezoek gebracht aan het Kantoor van Woon Friesland in Grou om de problemen aan te kaarten die de kinderen ondervinden bij het spelen op het plein.