nieuwe website in september/oktober

Het bedrijf Firmaq dat ook de huidige websites heeft gemaakt, is ook nu verantwoordelijk voor de nieuwe sites.
Alle sites krijgen een frisse, nieuwe uitstraling, waarbij duidelijk in het ontwerp te herkennen is dat de scholen tot De Basis of Primus behoren, maar waarbij ook ruimte is voor de eigen identiteit van de school afzonderlijk.

De nieuwe website zal vooral bedoeld zijn voor potentiële nieuwe ouders en/of geïnteresseerden en niet meer, zoals gebruikelijk was, voor het informeren van ouders van leerlingen van onze school.
Daar is sinds vorig jaar het ouderportaal van MijnSchool voor in de plaats gekomen.

Zolang de nieuwe website nog niet online is, blijft uiteraard deze site nog in de lucht. U zult echter begrijpen dat deze op dit moment niet meer geactualiseerd is voor het nieuwe schooljaar. Nog even geduld dus!

Gepubliceerd op: 14 augustus 2018