Verhalen

Monique de Wit

Permanente ontwikkeling en wederzijdse professionalisering waarbij het uitgangspunt is 'Van en met elkaar leren op basis van gelijkwaardigheid'. Als opleidingsschool biedt Het Slingertouw Pabo studenten de mogelijkheid om te leren in de praktijk. Maar wij leren ook veel van de studenten: een echte win-win situatie dus!

Lees meer  

Steffen Bruinsma

Met inzet van ICT adaptief en boeiend onderwijs geven aan de kinderen, dat is prachtig om te doen als leerkracht! Leerlingen en leerkrachten werken bij ons in de Apple-leeromgeving. Leerstof wordt deels digitaal verwerkt en de leerlingen krijgen daardoor snel feedback op hun gemaakte werk. Hierdoor blijft leren leuk en boeiend! 

Lees meer  

Britt en Sophie

"We hebben bij ons op school IPC onderwijs. Dat is heel interessant. Je leert zodoende heel veel nieuwe dingen, ook over onderwerpen waar je zelf nooit bij stilstaat.”

Lees meer  

Angela Leemeijer

“Het Slingertouw is een dynamische school waar op basis van een goed onderbouwde visie gewerkt wordt aan toekomstgericht onderwijs. Daarbij staat de ontwikkeling van zowel kennis, inzicht en vaardigheden centraal, maar ook de talenten van onze leerlingen. Het Slingertouw onderscheidt zich wat mij betreft echt in deze krachtige visie en professionaliteit.”

Lees meer