Britt en Sophie

“Het Slingertouw is echt een hele leuke school. We doen veel leuke dingen en elke klas heeft uitjes, zoals zwemmen en tennissen. Het is in de klas ook leuk en de meesters en juffen zijn heel aardig.” Britt: “Ik vind het onderwijs goed. De meesters en juffen leggen veel uit en zijn geduldig. Ook als we een toets hebben gehad en je begrijpt bepaalde dingen niet, dan leggen ze het alsnog een keer uit. Het enige wat nog beter zou kunnen is het aantal meesters. Meesters zijn echt gaaf!” 
 
Britt: “Het leukste wat we op school tot nu toe hebben gedaan is het schoolreisje. Toen zijn we naar het gevangenismuseum en Duinenzathe geweest. Schoolreisjes zijn sowieso onvergetelijk, omdat je dan samen met de klas leuke dingen doet en soms ook nog met een andere klas erbij. Dit schoolreisje was ook nog eens leerzaam en interessant.”  
 
“We hebben sinds op onze school ook IPC onderwijs. Dat is heel interessant. Laatst hadden we het onderwerp chocola. Dan gaan we alles doen rondom chocola, bijvoorbeeld geschiedenis, waar komt het vandaan en hoe maak je chocola. Je leert zodoende heel veel nieuwe dingen, ook over onderwerpen waar je zelf nooit bij stilstaat.”  
 
Sophie: “Als wij later aan school terugdenken, dan is dat vast heel positief. Dan denk ik aan hoeveel plezier we hebben gehad en hoeveel we hebben geleerd. En aan de aardige meesters en juffen. Het was gewoon superleuk!” 

Gerelateerde pagina's: