Eric Hoefman

7 jaar geleden zijn we in Heerenveen komen wonen. Logischerwijs kijk je eerst in je eigen omgeving naar een school voor je kinderen. Bij Het Slingertouw hadden we het beste gevoel. De openheid, het eigentijdse en mooi dichtbij. We hebben er geen dag spijt van gehad. Onze kinderen gaan er met veel plezier naar toe.  
 
Als ouders vinden we het van belang dat de school met z’n tijd mee gaat. Natuurlijk zijn leren rekenen, schrijven en dergelijke belangrijk, maar het gaat om zoveel meer. We zijn daarom heel blij met het IPC-systeem dat de kinderen veel bagage meegeeft qua kennis en vaardigheden, maar hen ook laat ontdekken wat ze leuk vinden en waar hun talenten liggen. De school biedt daarnaast verschillende lesniveaus, zodat ieder kind zich kan ontwikkelen met wat hij nodig heeft. Ik vind het ook belangrijk dat ze leren dat je fouten mag maken en hoe je daar mee omgaat. Sommige kinderen kunnen meer verdieping aan of leren bijvoorbeeld Italiaans. Dat is trouwens een samenwerkingsproject met de school De Burcht. Elk kind is wel ergens goed in. Hoe gaaf is het als de school je jouw talent laat ontdekken.  
 
We zijn echt oprecht blij met deze school. Ik vind het een goed team van bevlogen en betrokken mensen. Het belangrijkste is dat de kinderen met heel veel plezier naar school gaan. Er wordt amper gepest, het is gewoon een fijne en veilige school waar kwalitatief goed onderwijs gegeven wordt en waar kinderen gezien worden.